Det finns inte ett rätt sätt att nå framgång inom försäljning.

Gym! En tentamen i makroekonomi är roligare att göra och den tentamen gjorde jag om fyra gånger. Ändå går jag till detta gym x-antal gånger i vecka.

Det finns många anledningar till att jag tränar men den viktigaste anledningen är att jag skall skapa så bra förutsättningar som möjligt att vara frisk och kry i framtiden så att jag klarar att hänga med min dotter som snart är fem år så länge som möjligt.

Läste att när du är i min ålder så är variationen av träning viktig. Trodde att jag som springer så gott som varannan dag är hemma men icke sa nicke. OM du inte börjat styrketräna än så är det dags att börja nu! Den meningen smög sig på mig i en tidning. Hitta gärna en alternativ träningsform när kroppen är för trött för löpning, yogo eller pilates är bra val eftersom det främjar smidigheten och balansen stod det i nästa mening. Vi kan nog alla vara överens om att det är bra att träna och det oavsett om vi tycker att det är kul eller inte. ”Train smarter, not harder” lyder ett amerikanskt talesätt och det stämmer i hög grad in på mig nu när jag börjar närma mig det magiska 50 strecket. 🙂

Min inställning när det kommer till mitt yrke är att jag hela tiden behöver träna på det jag gör och att jag inte enbart tränar för min egen del utan att jag även tränar för mina kunders skulle. Jag tränar så att de skall få bästa möjliga leverans och på ett eller annat sätt utvecklas i sina yrkesroller och gör bättre affärer.

”Work smarter not harder! Att träna mina kunder i att skapa en bättre effekt av sina säljinsatser är för mig centralt.

Det finns inte ett rätt sätt att nå framgång inom försäljning. Det finns förmodligen lika många sätt som det finns personer som har försäljning i sin funktion. Det jag förmedlar är min sanning, baserat på mitt liv och min karriär och vad som har givit mig framgång.

För att på bästa sätt hjälpa mina kunder lever jag som jag lär varje dag. Jag arbetar med försäljning dagligen för att förstå mina kunders utmaningar inom området bättre samtidigt som jag håller mig uppdaterad på vad som händer inom området försäljning och vad som komma skall. Dessutom arbetar jag med omvärldsbevakning flera gånger per dag rörande Branscher, Företag samt Individer. Dels för egen del i mitt säljarbete men även för att jag skall förstå mina kunders situation.

Vad vill jag då säga med detta?

Jo, det finns inte ett sätt att nå framgång inom träning. Träning är en investering i dig själv – din hälsa och välmående men även dina kunders hälsa och välmående, så även om du pressas av ett tajt schema med möten och uppdrag så glöm inte att planera in din träning. Likväl som du planerar in din friskvårdtimme (om du nu har någon sådan vilket du borde ha), så planera även in din träning i att bli bättre i din försäljning, ledarskap eller vad det nu än må vara.

 

Hoppas vi hörs och lycka till!

Hälsningar Fredrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *