Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Inledning och syfte
Syftet med denna policy är att säkerställa att Steinholtz & Partners AB hanterar personuppgifter i enlighet med EUs dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation – GDPR). Policyn omfattar alla behandlingar där personuppgifter hanteras och omfattar såväl strukturerad som ostrukturerad data.
https://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/strukturerat-eller-ostrukturerat/

Insamling av personuppgifter på FSteinholtz.se
Steinholtz & Partners samlar in information från dig när du ingår avtal med oss, registrerar dig för nyhetsbrev, via e-postadresser genom formulär på vår webbplats och via annonser i sociala medier.

Hämtande och lagring av personuppgifter sker efter samtycke. Den registrerade kan när som helst be om att bli struken, alltså att återkalla sitt samtycke, varvid Steinholtz & Partners AB stryker personuppgifterna ur sitt register.

Fakturerings- och övriga bokföringsuppgifter skall enligt bokföringslagen lagras i minst 7 år varvid återkallande av samtycke ej medges.

Så här använder vi dina uppgifter:

• För att informera dig om när vi publicerar nya artiklar på FSteinholtz.se
• Vi kan komma att använda tjänster som riktar annonsering till dig på andra webbplatser, som exempelvis Facebook, LinkedIn och Google.
• Vi kan komma att följa din webbplatsaktivitet på fsteinholtz.se och använda informationen för att skicka skräddarsydda e-postmeddelanden till dig.
• Sända dig våra nyhetsbrev.
• Kontakta dig via e-post.
• Kunna kommunicera med dig vid avtal.
• Kunna kommunicera med dig inför uppdrag som föreläsning, säljcoachning, workshop, seminarieuppdrag etc.
• Förbättra vår kundservice.
Det är viktigt för oss att du förstår hur uppgifterna används och hur du går tillväga om du inte längre vill finnas kvar i våra system och få våra e-postutskick.

Så här behandlar vi dina uppgifter:

• Uppgifterna behandlas med sekretess och lämnas inte ut till tredje part i annat fall än där det är nödvändigt – exempelvis för att kunna skicka e-postmeddelanden till dig via ett tredjepartsvertyg.

• E-postadressen kan även komma att användas för att rikta skräddarsydda annonser till dig genom sociala medier och andra webbplatser. Detta kan innebära att din e-postadress delas till databehandlare som exempelvis Facebook, Google och LinkedIn, för att du ska kunna se relevanta annonser från Steinholtz & Partners AB på dessa plattformar.

• När du lämnar dina uppgifter till oss kan dessa även användas, tillsammans med cookies på din dator, för att följa din webbplatsaktivitet på fsteinholtz.se. Det innebär att dina uppgifter som du lämnar delas med vår tredjepartsleverantör som tillhandahåller denna typen av tjänst.

Du kan välja att avprenumerera från våra utskick när som helst genom att klicka på “Avprenumerera” längst ner i e-postutskicken. Du kan även kontakta oss för att få dina uppgifter borttagna från våra system.

Avsändare är Steinholtz & Partners AB, Fastlagsvägen 4, 126 48 Hägersten.

Har du frågor om vår sekretesspolicy? Välkommen att kontakta oss.

Inspelning av ditt webbplatsbesök
Vi kan komma att använda en tjänst som kan komma att spela in ditt webbplatsbesök. Inspelningarna används för att vi ska kunna identifiera förbättringspotential på vår webbplats för att göra din och kommande besökares upplevelse bättre.
Observera att inspelningen är anonym och inte kan kopplas till dig som person. Eventuell information som du väljer att lämna i formulär på vår webbplats inte spelas in.

Om cookies på vår webbplats
Den här webbplatsen använder cookies för att exempelvis föra statistik kring hur våra webbplatsbesökare använder vår hemsida.

Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.