Om oss

Steinholtz & Partners grundades 2013 och är en konsultbyrå inom området försäljning.

Jag Fredrik Steinholtz är VD för Steinholtz & Partners och är senior rådgivare och säljcoach. Jag har arbetat med försäljning inom B2B sedan 2000 och har en gedigen praktisk erfarenhet av säljarbetet. Steinholtz & Partners består förutom av mig en grupp av underkonsulter med en gedigen praktisk och strategisk kompetens inom försäljning och kommunikation.

I snart 6 år har jag har jag haft mitt egna företag Steinholtz & Partners som hjälper företag att förbättra försäljningen genom att kartlägga och utveckla rätt kompetenser inom området försäljning.

Att ha säljare som är bra på försäljning är för de flesta företag en förutsättning för framgång. Små förändringar i säljarnas beteenden kan ge stora förbättringar på vinsten för företaget. Det är därför viktigt att de som anställs har rätt kompetenser för arbetsuppgifterna, och att de befintliga säljarna får en kontinuerlig kompetensutveckling.

Av den anledningen hjälper Steinholtz & Partners företag att kartlägga och utveckla säljbeteenden.

Exempel på uppdrag;

• Inför rekryteringar av säljare hjälper jag företag att definiera vilka säljbeteenden som är viktigast för den aktuella tjänsten samt att kartlägga potentiella säljare mot dessa beteenden.

• I utvecklingsarbete kartlägger jag styrkor och utvecklingsområden hos säljare samt coachar chefer och säljare i det förändringsarbetet.

• Jag hjälper även företag inför befordringar eller omställning och då genom att inventera vilken kompetens och potential som finns i säljorganisationen.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss för att prata om hur vi kan hjälpa din verksamhet. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Namn:

E-post:

Telefon: