Om oss

Steinholtz & Partners grundades 2013 och är en konsultbyrå inom området försäljning.

Jag Fredrik Steinholtz är VD för Steinholtz & Partners.

En sak som jag har lärt mig genom att arbeta länge med försäljning är att det spelar absolut ingen roll om du har de bästa idéerna, produkterna eller tjänsterna, om du inte har förmågan att skapa affärsmöjligheter.

Utifrån erfarenheter av att både ha varit leverantör och köpare av konsulttjänster har jag lärt mig att typen av stöd som efterfrågas varierar. Jag låter mina kunders behov styra men jag har sett att mitt stöd framför allt efterfrågas vid tre tillfällen; för att skapa ökad INSIKT i olika frågor, rådgivning samt stöd i att utveckla en STRATEGI och stöd för att driva FÖRÄNDRING inom området försäljning.

Samtliga mina ansatser syftar ytterst till samma sak, att ge mina kunder en ökad effekt av sina säljinsatser.

Mellan 2000 fram till 2013 arbetade jag med B2B-försäljning inom olika branscher och det i både operativa och strategiska roller. Sedan 2013 arbetar jag i mitt egna företag Steinholtz & Partners med att hjälpa andra företag att skapa effektiva säljorganisationer.

Min styrka ligger i att se affärsmöjligheter samt att skapa möjligheter att träffa viktiga beslutsfattare. Jag är kreativ och nyfiken av naturen vilket har öppnat många intressanta dörrar.

MIN ÖVERTYGELSE
Våga vara genuint intresserad av dina kunder, det ökar din försäljning. Jag utmanar mina kunder genom att fråga om de verkligen är genuint intresserad av sina kunder. Anledningen till det är att jag är övertygad att det är där som du på riktigt särskiljer dig. Genom att investera tid i att vara genuint intresserad av andra människor hjälper det dig till möten du inte haft tidigare.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss för att prata om hur vi kan hjälpa din verksamhet. Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Namn:

E-post:

Telefon: